Brynxz

BRYNXZ Collections ‘Nostalgisch minimalisme’.

De naam BRYNXZ is een knipoog naar “de brink”, zoals we deze ook in Wezup kennen; Daarmee is de oorsprong van de merknaam en tevens de filosofie verklaard:

BRYNXZ ontwerpt en verkoopt woningaccessoires, met een nostalgisch karakter, maar afgewerkt met een moderne finishing. Tijdens de ontwikkeling van het concept  hebben wij ons dan ook laten inspireren, door al het fraais Wezup te bieden heeft. In vele communicatie uitingen maken wij graag gebruik van mooie kiekjes in en om Wezup en dwalen dan ook vaak met onze produkten door het dorp, om ze zo mooi mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen.

www.brynxz.nl

 

RTL-4 maakt filmopnames  in Wezup  IMG_2170

Vrijdag 27 september 2013. Presentatrice Iris Rulkens was met haar vaste camerman in Wezup voor filmopnames  voor het programma LifesyleXpiriencePlus . Dit is een woonprogramma waar allerlei nieuwe trends op het gebied van in- en exterieur onder de aandacht van een grote groep vaste kijkers  worden getoond. IMG_2174Kennelijk heeft de redactie van dit programma de nostalgische aardenwerkpotten, kannen en kruiken van BrYnxz  in het vizier gekregen en besloot men hierover een item voor hun programma te maken. Wouter en Anko hadden hiervoor displays gemaakt met een uitgebreid assortiment uit de BrYnxz-collectie. Het kunstwerk op de Brink, de Wipkar met kalebassen en pompoenen bleken uitermate geschikt voor het uitstallen van deze nostalgische keramiekwerken. Brynxz RTL opnameHet stralende herfstzonnetje heeft ongetwijfeld bijgedragen aan sfeervolle opnames.