Inside wonen en meer

Inside wonen en meer . . . nét even iets anders

inside wonenInside wonen en meer is een woonwinkel die zich richt op de klant die nu net even iets anders wil dan anders. Met onze hoogwaardige en unieke producten weten wij ons te onderscheiden. Wij durven het aan om nu eens iets anders met het interieur te doen dan het normale. Gevoel voor kwaliteit en luxe, experimenteren met zowel kleur als materialen, dat is onze uitdaging. De meeste meubelen en woonaccessoires worden eenmalig vervaardigd en zijn dus uniek en direct leverbaar. De collectie van de winkel zal daarom regelmatig aangepast worden aan het actuele aanbod van dat moment. Daarnaast hebben wij vele mooie aanvullende merken in onze winkel zoals DMF Interiors, Durance, Moes & Griet, Fidrio, Papilio, Brynxz en vele anderen.

Tevens geven wij interieuradvies op maat en kunt u o.a. bij ons terecht voor vastgoedstyling.

Kom eens langs en laat u inspireren. De koffie met wat ‘lekkers’ staat voor u klaar!

flyer inside wonen

Opening “Inside wonen en meer” (december 2013)

Ruim 150 gasten waren aanwezig bij de feestelijke opening van de woonwinkel Inside wonen en meer….aan de Wezuperstraat 21 in Wezup. Gedurende de receptie was er stemmige muziek, gebracht door  Drezz (Drents&Jazz).

Opening InsideIMG_2317Opening InsideOud bewoner Roelof Hegen en wethouder Geert Roeles verrichtten de officiële openingshandeling door de entree van de winkel open te stellen voor genodigden en belangstellenden. In zijn openingstoespraak memoreerde Geert Roeles nog het belang van nieuwe initiatieven zoals deze van Astrid Mink, die van harte worden ondersteund door de gemeente Coevorden. Onze voorkeur gaat verre uit naar levendigheid boven leegstand!