Laatste nieuws

Wat heeft pompoen met kunst van doen…?, 15-09-2018

In het kader van hun 5-jarig lustrum was Zweeloo Kunstenaarsdorp vandaag neergestreken op de Brink in Wezup. Van 11.00-16.00  uur hebben zij belangstellen hun eigen creativiteit (meer of weer) laten ontdekken of kon je gewoon een gezellig praatje maken.

De Brink zag er prachtig uit. Mooie pompoenen, djembés en een prachtige quilt die, als je van dichtbij met een verrekijker keek, iets heel anders liet zien dan dat je zonder verrekijker zag. Heel bijzonder!

Komende week is Zweeloo Kunstenaarsdorp nog te vinden op het oogstfeest in Meppen (22/23 september) en de afsluiting is 29 september in Zweeloo.

Meer weten? Houd de OEK in de gaten.

 

 

 

 

 

High Tea 07-01-2018

Hai tea in Wisp. Alle inwoners van Wezup waren uitgenodigd voor een high tea bij HCR Hegen. De wervende uitnodiging, die voorheen alleen voor de vrijwilligers van de kerstmarkt was bedoeld, was dusdanig enthousiasmerend dat er 99 Wezupers zich hadden aangemeld voor de high tea!. Wim Hegen heeft zich werkelijk uitgesloofd om de mensen een heerlijke maaltijd voor te schotelen: Prosecco als welkomstdrankje gevolgd door heerlijke sandwiches en zoetigheden werden zeer gewaardeerd! Volgend jaar weer zo?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Klik hier voor 2017 Laatste nieuws

Klik hier voor 2016 Laatste nieuws

Klik hier voor 2015 Laatste nieuws

Klik hier voor 2014 Laatste nieuws

Klik hier voor 2013 Laatste nieuws

Klik hier voor 2012 Laatste nieuws

Klik hier voor 2011 Laatste nieuws

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren