Hunebed and Breakfast

Stijlvol verblijf in Zuid-Oost Drenthe

Zoekt u als tuinliefhebber een luxe Bed and Breakfast voor een korte vakantie in Drenthe, waar u goed kunt fietsen en wandelen of stijlvol overnachten in een sfeervolle boerderij met een prachtige tuin, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Tussen Zweeloo en Orvelte, ligt het fraaie ongerepte esdorp Wezup. Aan een van de schilderachtigste straatjes van Drenthe ligt de achttiende-eeuwse, rietgedekte Saksische woonboerderij. Alles wat u van Drenthe verwacht, is hier verenigd: stilte, ruimte en natuurschoon. De boerderij beschikt niet alleen over uitstekende logies en ontbijt gelegenheid, maar heeft ook een schitterende gastentuin, een eigen brink en een grote poel (natuurvijver).

Tot 1993 was deze boerderij nog in bedrijf en is daarna met authentieke materialen grondig gerenoveerd. In 2001 is het achterste gedeelte geschikt gemaakt als gastenverblijf met vier grote kamers. De Drentse sfeer treft u aan in de gastenkamer, waar u ‘s morgens een royaal ontbijt met streekeigen producten kunt verwachten, terwijl u ‘s avonds uitgenodigd wordt om in deze ruimte een spelletje te spelen of een boek uit de omvangrijke bibliotheek te lezen. Bij mooi weer kunt u vanuit de ligstoel of hangmat de grote gastentuin of vanuit het tuinpaviljoen het prachtige uitzicht over de achter de boerderij liggende es genieten.

Hunebed And Breakfast heeft ook een vermelding in de Michelin Gids!

Voor meer informatie
Hunebed and Breakfast
Westeinde 18
7852TB WEZUP
Telefoon 0591 – 382817
naar website, klik hier