Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
h.de jong h.de jong uit musselkanaal schreef op 23 december 2012 om 12:30:
een top kerstmarkt 2012 in 2013 ben ik er weer
Elly en Peter van den Heuvel Elly en Peter van den Heuvel uit Gramsbergen schreef op 19 juli 2012 om 09:24:
Omdat wij het e-mail adres van Wim Hegen niet hebben, en hij zijn website niet bijwerkt (niet leest?), herhalen wij hier het bericht dat wij vandaag in zijn gastenboek hebben gezet.

Hallo Wim,

Af en toe gaan wij even kijken naar de voortgang van de bouw. Gisteren waren wij er weer: wat ziet het er prachtig uit! Een "buurvrouw" vertelde ons dat we op www.wezup.info de voortgang van de bouw kunnen volgen (dat wisten wij niet). En wij maar op deze website kijken of er al iets bekend was over de opening..... Het schiet nu dus lekker op. Gefeliciteerd met het prachtige resultaat!
Paula Baten Paula Baten uit De Hoef schreef op 11 juni 2012 om 10:33:
Door Jos gewezen op de voortgangsteksten en foto's van HCR. Indrukwekkend wat in 6 maanden bereikt is! Chapeau, ben zeer benieuwd naar de afrondende fase.
Hele site erg de moeite waard, professioneel en goed informatief!
Ik ga volgen!
Paula
Paul Mulder Paul Mulder uit Purmerend schreef op 6 juni 2012 om 14:27:
In de jaren 1976 en 1977 zijn wij, vader,moeder en drie kleine zoontjes op vakantie geweest, bij boer Ties, schoonzoon van Hendrik Perkaan. Wij hebben met Opa Perkaan, Jan Ties en zijn vrouw Annie een geweldige tijd gehad Alle was nog ongerept een andere wereld. Van het beroemde concert met naakte danseres werden wij gelijk op de hoogte gesteld. Het cafe Perkaan hebben wij geregeld bezocht met de broers Perkaan als uitbaters. Mooi was die tijd, ook de natuur en kibbekoele. Bedankt voor plaatsing.
Paul Mulder, Purmerend
Boertig Boertig uit Wezup schreef op 29 januari 2012 om 21:40:
Mooie site ! Mis alleen nog wat mooie plaatjes van de ijsbaan Bbq en kniepertiesbakken maar ongetwijfeld komen die er nog ook hopen wij dat de nieuwbouw van HCR Hegen voorspoedig zal verlopen zodat we weer een plek hebben om te Chillen ...
Maeike Maeike uit Drachten schreef op 13 december 2011 om 10:37:
Dit jaar voor het eerst bij de kerstmarkt geweest. Erg gezellig, prima organisatie! Super dat jullie dit met zoveel vrijwilligers optuigen!!

Tot volgend jaar,
Maeike
Rita Rita uit overijssel schreef op 10 december 2011 om 10:17:
Gisteravond genoten van de geweldige kerstmarkt. Goede afwisseling in kramen, die er mooi verzorgd uit zagen. En nu een gelukkige bezitster van een prachtig elandenkleed 🙂
Dank julllie wel voor het organiseren van zo'n leuke markt. Het was ook heel sfeervol om langs orginele verlichting de weg te vinden naar de diverse mooie locaties die uw dorp rijk is.
Soms zou een extra lichte bij de Drentse keitjes niet overbodig zijn 😉

Goede Kerstdagen en een nog beter jaarwisseling toegewenst.

Rita

Wordt Wezup door de eigen bewoners ook Wisp genoemd?
Simone Simone uit Wezup schreef op 22 augustus 2011 om 13:41:
Mooie site! Zou leuk zijn als er nog iets meer foto's van dorpsaangezichten etc. op zouden komen! Ook mis ik de vermelding van de Wisper Velddag waar ook nog, diverse leuke foto's van zijn gemaakt door bewoners van Wezup! Misschien iets om nog toe te voegen? 😉

Groetjes,
Simone
Esther Esther uit Wezup schreef op 2 maart 2011 om 17:17:
Wat een mooie site! Tot mijn schaamte kijk ik er nu pas voor het eerst op. Maar zeker niet voor het laatst! Dat deze website maar mag bijdragen aan de fijne sfeer en de gezellige activiteiten in Wezup!
Esther
p p schreef op 31 mei 2010 om 12:52:
prachtig
Astrid Mink Astrid Mink uit Wezup schreef op 31 mei 2010 om 11:48:
Wat een prachtige website! Mijn complimenten en dat iedereen er maar van mag genieten.