Mirjam Roedolf

De kracht van persoonlijke aandacht

–            B&B ‘De Brink’

–            Coaching en holistische massage

–            Individuele begeleiding en logeeropvang

Aan de Brinkstraat 5 in Wezup staat de kracht van persoonlijke aandacht centraal.  De eerste verdieping van de verbouwde oude boerderij uit 1900 is ingericht voor verschillende activiteiten.

B&B ‘De Brink’

B&B ‘De Brink’ is geschikt voor rustzoekers. Het beschikt over een slaapkamer en een zitkamer alsmede over een moderne badkamer. Het ontbijt wordt geserveerd in de lichte hal die uitzicht biedt op de tuin. Gasten kunnen in de naastgelegen praktijkruimte een holistische massage ondergaan. De B&B is rook- en huisdiervrij en beschikt over draadloos internet.  ‘De Brink’ onderscheidt zich door optimale privacy, kleinschaligheid en persoonlijke aandacht.

Coaching en holistische massage

De praktijk voor coaching en holistische massage ondersteunt mensen met een burn-out of spanningsklachten én mensen die meer inzicht in zichzelf willen hebben. Naast de coachingsgesprekken worden er ontspanningsmassages en holistic pulsing behandelingen aangeboden. De sessies komen via de aanvullende ziektekostenverzekering voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking.

Logeeropvang voor mensen met down syndroom en/of een verstandelijke beperking

De logé beschikt over een sfeervolle logeerkamer met aparte zitkamer en moderne badkamer met toilet, douche en bad. Het logeren onderscheidt zich van andere voorzieningen door de kleinschaligheid, de huiselijkheid en de maximale individuele persoonlijke aandacht. Er logeert namelijk altijd maar één logé tegelijk. De activiteiten en de één-op-één begeleiding zijn altijd in het geheel afgestemd op de wensen en de begeleidingsbehoefte van de logé. Het is mogelijk om doordeweeks en in het weekend te logeren, voor één nachtje maar ook voor langere tijd.

Meer informatie

Mirjam Roedolf, Brinkstraat 5, 7852 TC Wezup, 06-20946903, http://www.mirjamroedolf.nl/.